Informatie

Wat is Zomerkriebels Apeldoorn

Wij brengen je met Zomerkriebels Apeldoorn, een muzikale belevenis voor alle leeftijden. Een concertreeks van intieme concerten op een unieke locatie in Apeldoorn, namelijk het Beekpark.

Minimum leeftijd

Zomerkriebels hanteert geen minimumleeftijd. Het is echter wel zo dat je onder de 16 met begeleiding van een volwassene dient te komen.

Waar vind Zomerkriebels plaats?

Zomerkriebels vindt plaats in het Beekpark in Apeldoorn.

Op welke data en tijden vindt Zomerkriebels plaats

Zomerkriebels vindt plaats op 16, 17 en 18 juli en op 30, 31 juli en 01 augustus 2021. Per dag zijn er twee shows. Een middag show van 16.00 – 18.15 uur en een avond show van 20.00 – 22.15 uur.

Klik hier voor het volledige programma.

WAT KOSTEN DE TICKETS VOOR ZOMERKRIEBELS

Ticketprijzen voor Zomerkriebels variëren per artiest. Tickets zijn te verkrijgen voor € 59,50 p.p en voor € 69,50 p.p .(minimaal twee en max. vier personen per tafel) Voor de aangekondigde shows zijn er ook een beperkt aantal VIP-tickets beschikbaar. Daarbij zit inbegrepen:

Front row tafel
Welkomstdrankje
Heerlijke fles cava
Luxe food box (Rembrandt)

KAN IK ZELF EEN TAFEL UITZOEKEN BIJ ZOMERKRIEBELS?

Door de unieke en intieme theater opstelling, heeft elk tafeltje een mooi uitzicht op het podium. Omdat er maar 250 mensen aanwezig zijn, zit je sowieso dichtbij. Het is dus helaas niet mogelijk je eigen tafeltje uit te kiezen.

HOE LANG DUURT EEN CONCERT TIJDENS ZOMERKRIEBELS?

Iedere concert duurt ongeveer twee uur. Dit is inclusief  het voorprogramma.

WAT VOOR INVLOED HEEFT HET WEER OP ZOMERKRIEBELS?

Als de weersvoorspellingen aangeven dat het weer minder wordt dan verwacht of dat het s ’avonds flink afkoelt, raden wij de bezoekers aan om zich warm aan te kleden. Eventueel een dekentje mee nemen mag ook omdat iedereen natuurlijk het hele concert op een stoel zit. We hopen natuurlijk dat de weergoden ons goed gezind zijn, maar mocht dit niet zo zijn, dan heeft elk tafeltje een transparante paraplu zodat je toch droog zit. Bij (voorspelde) regen raden we de bezoekers wel aan om een regenjas mee te nemen en je warm aan te kleden.

HOE BETAAL IK BIJ ZOMERKRIEBELS?

Jouw drankjes en eten betaal je tijdens Zomerkriebels via je smartphone. Je bestelt middels een QR-code op je tafel en betaalt vervolgens via iDeal of creditcard. Jouw brunchbox, borrelplank(en) en antipasti van Rembrandt lunchroom & wijnbar kan je alleen vooraf online bestellen.

MAG IK FOTO’S MAKEN TIJDENS ZOMERKRIEBELS?

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We vinden het dus ook te gek als je jouw ervaring tijdens Zomerkriebels deelt op Social media. Gebruik #zomerkriebelsapeldoorn om ons te vinden op Facebook en Instagram! Het meenemen van professionele fotoapparatuur is niet toegestaan. Ook selfiesticks zijn niet toegestaan. Foto’s maken met je telefooncamera is natuurlijk wel toegestaan. 

IS ZOMERKRIEBELS ROLSTOELTOEGANKELIJK?

Zomerkriebels is rolstoel toegankelijk.

HUISREGELS ZOMERKRIEBELS

Klik hier om de huisregels van Zomerkriebels Apeldoorn te lezen.

WAT ALS ZOMERKRIEBELS NIET DOORGAAT?

Mocht Zomerkriebels onverwachts niet door gaan, dan ontvangt iedereen zijn ticketbedrag binnen 30 dagen weer retour. 

Volledig programma bekend!

Wil je als eerste op de hoogte zijn van alle nieuws feiten over Zomerkriebels Apeldoorn? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Reserveer alvast in je agenda

Zomerkriebels zal plaatsvinden op 16, 17 en 18 juli 2021 en op 30, 31 juli en 1 augustus 2021. Twee weekenden met alleen de grootste artiesten van Nederland.